Q.U.R.A.I.S.Y.A.H

Q.U.R.A.I.S.Y.A.H
Just smile and the world will smile along with you...

A

Abadan Abada..

Abadan Abada..

About Me

My photo
Klang, Selangor, Malaysia
***ALLAH The Almighty... *** Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani... ***TEACHER to be..... insyaallah*** Agi idup agi ngelaban~ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ..(¯`v´¯)..♥ Allah i'm simple...but sElAMber.....choosy..but not too much....happy and GILE-GILE.... ***Hidup ni macam main MAHJUNG, yg KALAH balik; yg MENANG steady, yg BIJAK disanjung; yg NGOK balik study.......♥♥♥ P/s: . Al-Quran dan Sunnah sebagai panduan Hidup..... ……..♥..…♥ …..♥..…♥ …♥..….♥ .. ♥.…♥.♥……♥… ……♥..….♥ ♥..♥….♥…. ♥ ♥.. …♥….♥. ♥ . ♥..…♥..♥…♥ .. ♥ ♥…♥ …♥….…♥ …..♥……♥ ……..♥….…♥ ………..♥…♥ ……………♥…….♥ ………………♥..…♥ …………………♥…..♥ ………………….♥..♥ ...................♥ ...Allah...~

Saturday, February 26, 2011

Sauna malam2..

assalamualaikum..hmmm rase pening la selepas sauna ni..mmm ingatkan balik umah dapat la rilek n on9 dengan tenang tetapi ketenangan ancus selepas mendengar akn di"sauna"kan ..OMGosh!!...Sauna is RUNNING.........owh panasnya..xtahan td..lemas ..menangis gak..xtahan..sib bek fobia da berlalu...


HURU...hara Hidup..jawapan BalaS HATI....

Assalamualaikum...today i got dizzy because I have to replied an "answer" ..I hope you're
                              not touching with my decision ..'cause I have made up my mind.... 
  sorry to say...I Can't....Ini prinsip hidup saya ok... 
               so klu tak boleh ikut just leave me ALONE...serik la hidup kalau orang minta jawapan yang berbalas dengan hati..aduuhhh TRAUMA la....




PeNat dan penat...KEM BESAR@ B.I.G

Assalamualaikum..huhuhu bertemu lagi kita hmm..hari ni bru dapat update sbb semalaman dijalanan@ dlm train ...hari ni bru dapat rehat2 n rillek..hmm semalam pagi ade paper..then petang pun ada paper lg..huh  sejuk btul jawab paper dalam  hujan..meriah...mengantuk plak 2..haha..xpe la janji dapat balik umah..hahah next week g Kem Bina Insan Guru..so xdapat balik..la ni bru dapat balik...next week...so xtaw lg ble ley balik..lg 2 miggu lg xtaw la blek tak..huhuhu xtaw la mcm ne..ingatkan balik rumah dapat jumpe abang saya yang baru pulang dari Mesir gara-gara huru-hara di Mesir baru2 ni...tp mcm xdapt jumpe jer..yela die da nak balik MESIR semula..so..xde rezeki kot...xpelah..Ym  yola bang..hahaha..